Vendégeink mondták apartmanunkról

Gyönyörűen felújított, szuper szállás. A szobák modernek, otthonosak, ízlésesek. Tisztaság mindenhol. Figyelmes és kedves ügyintézés. Szívesen segítenek a helyi programok összeállításában. Csak ajánlani tudom!

Tőzsér Benjámin

Ez valóban olyan szuper hely, mint amelyet a kép tükröz. Modern, gyönyörű épület, igényes környezet. A szép tágas szobák új bútorokkal minden igényt kielégítő eszközökkel vannak ellátva. A gépkocsi parkoló külön szuper, mivel az apartman alatt helyezkedik el, tehát még a nap sem süti..  Kedves barátságos fogadtatás, nagyon nagyszerű kedves tulajdonosokkal.  Mindent megtesznek annak érdekében hogy a vendég maximális elégedettséggel távozzon. Így volt ez a mi esetünkben is. Külön köszönet érte..Mindenkinek csak ajánlani tudom.. Visszatérő vendégek leszünk…

Szmutkó Fülöpné Ildikó

Úgy gondolom, itt is helytálló a vendéglátás szót használni, arra amit itt tapasztal a kikapcsolódást kereső család. Bátran ajánlhatom gyermekes családoknak is. Nem fognak csalódni.

Veress Zsolt

Nagyon szép tágas szobák.,barátságos fogadtatás.Mindenkinek csak ajánlani tudom.

Vörös Timea

Nagyon kedves személyzet.Mindenben segìtőkészek voltak. Aki pihenni vágyik vagy a fürdőhöz közeli szállást szeretne, annak csak ajánlani tudom.

Gyurek Gábor

Nagyon kedvesek,segítőkészek voltak,a szoba olyan ,mint a képeken,tiszta,mindenhez közel,nagyon nagyon jó hely.

Klára